Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Andere regio's

regionale netwerken

Theaternetwerk.nl heeft een vernieuwende, regionale opzet. Bij het aanmaken van je profiel kun je aangeven in welke regio´s je actief bent. Zo krijg je alleen die informatie te zien die voor jou persoonlijk het meest interessant is. Denk bijvoorbeeld aan een agenda toegespitst op jouw regio of maak kennis met andere theaternetwerk-leden bij jou uit de buurt. Benieuwd naar activiteiten buiten je regio? Je hebt als lid toegang tot elk gedeelte van de website.

Beheer regionale sites
In bijvoorbeeld Delft en Rotterdam hebben organisaties het beheer van hun regio opgepakt en vormen zo hun eigen community. Voor de regio's waar geen regionale ondersteuningsorganisatie deze rol op zich neemt, kunnen vrijwilligers zich als beheerder aanmelden. Zo kun je zelf meebouwen aan een theaternetwerk dat maatwerk biedt. Heb je interesse, meld ons dat svp via de feedback knop aan de linkerzijde van de pagina.

Bezig met laden...